dinsdag 4 december 2012

Onder hele hoge bomen


Onderstaand minialbum heb ik gemaakt als gast DT-er voor Creabest.


Het kinderliedje "onder hele hoge bomen" vond (en vind) ik heel mooi. Ik kon me helemaal inleven om in een klein en knus huisje te wonen. Ik wilde ooit nog eens iets doen met dit liedje. Toen ik de Harvest lane lijn van Simpel Stories zag wist ik wat ik wilde maken. Een minialbum met mooie foto's van paddenstoelen die ik in de loop van de jaren heb gespot.
Het heeft even geduurd voordat ik op gang kwam, want ik vond het papier zo mooi dat ik het eigenlijk zonde vond om het te versnijden :) Uiteindelijk is dit het geworden. Het boekje heeft het formaat van een half scrapvel, 30x15 cm.

Gebruikte materialen van Creabest: 
 Simpel Stories Harvest lane
Studio Calico mistables. heb ik bewerkt met distressinkt rusty hinge van ranger.
Distress inkt ranger walnut stain. Alle randjes heb ik hiermee bewerkt.
Stansen Tim Holtz Autumn Gatherings en de filmstrip ribbon
Color core cardstock Vanilla cream, rich amber (oker), meadow (groen), french roast (donker bruin), cloud burst (aqua blauw).
Kraft cardstock.
Silhouette (print & cut funktie).
Het boekje heb ik ingebonden met de Bind it all. Je kunt er ook de cinch voor gebruiken http://www.creabest.nl/webwinkel/cinch/the-cinch-machine-2-detail.html

Uit eigen voorraad heb ik bloemetjes, knoopjes, brads, stempels en ponsjes gebruikt.

Ik heb hier een paar foto's geplaatst, de rest heb ik in de galerie van Creabest http://www.creabest.nl/community/galerie/5925-onder-hele-hoge-bomen.html geplaatst.
 Het zijn nogal veel foto's. De vlaggetjes en het ticket op onderstaande foto's heb ik gemaakt met de print en cut functie op de silhouette.


- - - - Ga naar de website van Creabest Ga naar de webwinkel van Creabest

1 opmerking:

  1. Mooi boekje, ik heb het liedje heel wat keren voor mijn kinderen gezongen, in een iets andere variant ;)

    BeantwoordenVerwijderen